Nové kávy z Paríža
Opäť sme naskladnili vaše obľúbené kávy z Paríža od Kawy :)
Máme špecialitky najmä na filter a odporúčame najmä:
- Ekvádor Hacienda la Papaya-Sidra Oak Barrel-200g- Crème brûlée:
Skutočne výnimočná káva z Ekvádoru s tónmi slivky, fialky a crème brûlée, intenzívna a originálna káva!
Odroda/variácia: Sidra
Spracovanie: Anaeróbna metóda v dubovom sude
Score 88+
Balenie: 200g
Hacienda La Papaya/ Farmu a statok v Hacienda La Papaya vlastní a prevádzkuje Juan Peña, najznámejší výrobca výberovej kávy v Ekvádore. On a jeho káva vyhrali Sprudge, Best Producer Award a niekoľko U.S. Barista Championships.
Juan na svojom pozemku pestuje niekoľko odrôd vrátane Typica, Sidra, B7 a Gesha. Sidra je kríženec medzi odrodou Bourbon a odrodou Typica. Sidra môže mať veľmi špecifické ovocné a kvetinové vlastnosti. Pri pestovaní vo vyšších nadmorských výškach a precíznom spracovaní sa odrody Sidra vynímajú na degustačnom stole. Juanovo poľnohospodárstvo je precízne, vedecké, zvedavé a veľkorysé.
Nájdete ich všetky u nás v novinkách :)