Nové kávy z Paríža – Bomba barista

Nové kávy z Paríža

Opäť sme naskladnili vaše obľúbené kávy z Paríža od Kawy :)

Máme špecialitky najmä na filter a odporúčame najmä:

- Ekvádor Hacienda la Papaya-Sidra Oak Barrel-200g- Crème brûlée:

Skutočne výnimočná káva z Ekvádoru s tónmi slivky, fialky a crème brûlée, intenzívna a originálna káva!

Odroda/variácia: Sidra

Spracovanie: Anaeróbna metóda v dubovom sude
Score 88+

Balenie: 200g

Hacienda La Papaya/ Farmu a statok v Hacienda La Papaya vlastní a prevádzkuje Juan Peña, najznámejší výrobca výberovej kávy v Ekvádore. On a jeho káva vyhrali Sprudge, Best Producer Award a niekoľko U.S. Barista Championships.

Juan na svojom pozemku pestuje niekoľko odrôd vrátane Typica, Sidra, B7 a Gesha. Sidra je kríženec medzi odrodou Bourbon a odrodou Typica. Sidra môže mať veľmi špecifické ovocné a kvetinové vlastnosti. Pri pestovaní vo vyšších nadmorských výškach a precíznom spracovaní sa odrody Sidra vynímajú na degustačnom stole.  Juanovo poľnohospodárstvo je precízne, vedecké, zvedavé a veľkorysé.

Nájdete ich všetky u nás v novinkách :)

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené